BIJ ONS GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND

Over Ajax Alarmsystemen

Ajax alarmsysteem koop je bij Beveiligingsbedrijf Nijmegen!

Op zoek naar anti-diefstal? Beveiligingsbedrijf Nijmegen is een beveiligingsbedrijf om uw bedrijfspand of woning te beveiligen. Het Ajax-waarschuwingssysteem is van hoge kwaliteit en wordt beoordeeld als een van de beste beveiligingssystemen ter wereld. Het motto van het Ajax alarmsysteem is: ”When Security is Art”. Het motto komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van het systeem, maar ook in het ontwerp van het systeem. Verkrijgbaar in een stijlvol zwart of wit design, het Ajax alarmsysteem zal niet misstaan ​​in uw pand.

In onze online winkel kunt u StarterKIT’s, HUB’s en sensoren kopen, en u kunt geschikte verbruiksartikelen kopen om te bedienen en te signaleren. Naast diefstalbeveiliging kunnen Ajax-systemen ook andere onveilige situaties signaleren, zoals overstromingen, branden en gasvorming.

Heeft u advies nodig van Ajax alarmsysteeem?

Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

Wilt u dat Ajax alarmsysteeem wordt geïnstalleerd door beveiligingsbedrijf Nijmegen?

Het is het belangrijk om Ajax beveiligingssysteem correct te installeren zodat uw woning optimaal beveiligd is. Beveiligingsbedrijf Nijmegen is een landelijk beveiliging installateur van Ajax Alarmsystemen voor voor particulieren en bedrijven. Met onze ervaring kunnen we u ook de beste ondersteuning bieden en ons advies geven over de beste oplossing voor uw situatie.

Over Ajax draadloos alarmsysteem

Het draadloze alarmsysteem van Ajax is betrouwbaar en geavanceerd en maakt draadloze communicatie in uw huis of bedrijf mogelijk. Het merk Ajax maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur. De levensduur van de batterij is maximaal 7 jaar. Ajax draadloze alarmsystemen staan ​​voor hoge kwaliteit, gebruiksgemak en design. Met het Ajax draadloze alarmsysteem kan uw woning of bedrijf optimaal worden beveiligd tegen inbraak, brand of overstroming. Het alarmsysteem ziet er goed uit en is verbonden met je smartphone. Er zijn verschillende sensoren voor bewegingsdetectie, maar ook sirenes en rookmelders. Het Ajax draadloze alarmsysteem kan zonder abonnement direct naar mobiele apparaten rapporteren, maar kan ook worden gekoppeld aan de meldkamer.

Winkelwagen

Your Cart is Empty

Naar boven