info@alarm-kopen.nl
24/7 Bereikbaar
06-16381869
Van 14.00 tot 22.00 uur

Het bedienen van uw Ajax Alarmsysteem

U kiest zelf de beste manier om de Ajax alarmsysteem te bedienen, dit kan via de app, afstandsbediening, Keypad ( Toetsenbord ), of met een Tag. Bestel uw gewenste bedieningspaneel voor uw Ajax alarmsysteem om het alarmsysteem naar uw wensen te bedienen.

Ajax Keypad

U kunt bijvoorbeeld een Ajax toetsenbord ( Keypad ) plaatsen in de hal van uw woning. zodat u bij binnenkomst het alarmsysteem kunt uitschakelen.

Ajax afstandsbediening

Ook kunt u kiezen voor een afstandsbediening om de Ajax alarmsysteem in / of uit te laten schakelen.

Via de APP

Via de Ajax alarmsysteem app, kunt u de Ajax alarmsysteem beheren, Als u de app opent komt er een icon in beeld van de Ajax afstandsbediening. hier kunt u de Ajax alarmsysteem in of uitschakelen. Erg handig als u al ver van huis bent, en u bent vergeten om het alarmsysteem in te schakelen. Met 1 druk op de knop schakel je het alarmsysteem direct in.

Ajax Tag / Card

De Ajax Tag / Card optie is de nieuwste optie van de Ajax alarmsysteem, hiervoor heeft u de Ajax Keypad Plus nodig, deze Ajax keypad Plus heeft een ingebouwde kaart / tag lezer. Bij het in en uitschakelen van het Ajax alarmsysteem, hoedt u gewoon de Tag of Card voor de keypad. Ideaal voor voor snelle handelingen, en ideaal geschikt voor gezinnen met kinderen.

Wil je de Ajax Alarmsysteem uitbreiden? Profiteer altijd met korting bij Alarm-kopen.nl, Hier vind je alles voor de bediening van de Ajax Alarmsysteem

0
    0
    Jouw Bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar de shop