info@alarm-kopen.nl
24/7 Bereikbaar
06-16381869
Van 14.00 tot 22.00 uur

Ajax Alarm

Ajax alarm

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. De systemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem. Eenvoudig installatie en bediening en toch een compleet pakket. Dat is een Ajax alarm.

Gemak van een Ajax alarm

Het Ajax alarmsysteem omvat verschillende soorten sensoren die bescherming bieden. Ze worden aangesloten op het brein van het Ajax alarm: de Ajax hub. Deze hub analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt als er echt iets aan de hand is. De hub verbetert de prestaties van elk apparaat in het Ajax systeem. De Ajax hub verzamelt gegevens met behulp van Jeweler, een geavanceerde draadloze verbindingstechnologie.
 

Installatie van een Ajax alarmsysteem

Een Ajax alarmsysteem is eenvoudig te installeren en te programmeren. Dit kun je doen door middel van de mobiele app. Het is mogelijk om het Ajax alarmsysteem aan te sluiten op de meldkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om het door te schakelen naar je mobiele telefoon. Hiermee krijg je onmiddellijk een alarm in de Ajax app.
 

Beveiliging door klasse 2 alarmsysteem

De Ajax alarmsystemen zijn klasse 2 alarmsystemen, volgens de Euro-norm aangeduid als: EN 50131-1 Grade 2. Ajax gebruikt enkel de best beschikbare componenten. Dit resulteert in gepatenteerde technologieën van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben de alarmsystemen van Ajax ook een fraaie vormgeving. Ajax beveiligingsproducten zijn beschikbaar in twee kleuren, de kleur zwart en wit.
 

Service van Alarm-kopen.nl

Wil je graag een IP camera kopen? Bekijk dan de geavanceerde draadloze verbindingstechnologie van de Ajax alarmsystemen. Bij ons vind je een diverse lijn van Ajax beveiligingsproducten. Wij verkopen onder andere de:

– Ajax draadloos alarmsysteem luxe set
– Ajax draadloos alarmsysteem set
– Ajax hub draadloos alarmsysteem
– Ajax hub plus draadloos alarmsysteem

Deze alarmsystemen zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur zwart en wit.

Wil je extra informatie over de Ajax alarmsystemen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bij Alarm-kopen.nl profiteer je altijd van snelle levering en scherpe prijzen!

Tevens verkopen wij ook alle accessoires en componenten om je Ajax alarmsysteem volledig verder uit te breiden

Ajax alarm bewegingsmelders

Ajax alarm magneetcontacten voor ramen en deuren

Ajax alarm bediening

Ajax alarm glasbreuk melders / detectie

Ajax alarm sirene modules en flitsers

Ajax alarm brandmelders / rookmelders / branddetectie

Ajax alarm hubs en centrales

Ajax alarm data simkaarten

Ajax alarm batterijen

Een professioneel alarmsysteem voor elk budget

U beschermt uw woning of bedrijf optimaal tegen inbraak, overstroming en brand met een hoogwaardig Ajax alarmsysteem. Het systeem heeft vele voordelen; het is draadloos, staat in verbinding met uw smartphone én het ziet er goed uit. Er zijn verschillende sensoren voor bewegingsdetectie maar ook rookmelders en sirenes. Het Ajax alarmsysteem is zeer vergevorderd en kan bijvoorbeeld het verschil uitmaken tussen personen en huisdieren.

Een alarmsysteem van het merk Ajax kan op de meldkamer worden aangesloten, maar kan ook direct doormelden naar een mobiel zonder abonnement. De levensduur van de back-upbatterij is maximaal 10 uur. Het merk Ajax gebruikt alleen de best beschikbare componenten die zijn ingepakt in een fijn vormgegeven behuizing. Gecombineerd met hun gepatenteerde technologieën stelt dit Ajax in staat ongeëvenaarde kwaliteit van prestaties en beveiliging te bieden.

Ajax alarmsysteem kopen

Bij Alarm-kopen.nl kunt u eenvoudig online uw Ajax alarmsysteem kopen. U vindt bij ons handige kits maar u kunt ook losse sensoren, rookmelders en sirenes aanschaffen. Wilt u het alarmsysteem eerst bekijken voordat u overgaat tot de aankoop? Kom dan langs op afspraak. Hier wordt ook de werking van het systeem gedemonstreerd. Met het advies van onze professionals weet u zeker dat u het juiste Ajax alarmsysteem zult kopen!

Ajax alarmsysteem beheerd u gemakkelijk via de APP

Download de Ajax alarm app direct

AJAX App Android

AJAX App Apple

Officiële AJAX partner

Wij zijn een Officiële AJAX partner voor al uw AJAX producten. Hierdoor bieden wij u als klant 2 jaar garantie op al onze producten en zijn wij gespecialiseerd in AJAX producten. Wij streven naar de beste kopers ervaring en zijn altijd te bereiken voor technische ondersteuning. Bij vragen of aanbevelingen kunt u ons ook altijd bereiken. Wij staan graag klaar voor u. Graag tot ziens bij Alarm-kopen.nl!

AJAX Alarmsysteem

Het AJAX alarmsysteem van AJAX is een geavanceerd en betrouwbaar draadloos alarmsysteem voor uw huis of bedrijf. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm grade 2.

Persoonlijk advies op basis van uw object

Maak een belafspraak met ons, geheel vrijblijvend om uw object volledig door te spreken zodat u de juiste artikelen kunt samenstellen met ons. 06-16381869

Bekijk de introductie video en indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons op: 06-16381869– wij helpen u graag verder!

AJAX ALARMSYSTEEM, VEILIG WONEN BEGINT BIJ ALARM-KOPEN.NL

0
    0
    Jouw Bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar de shop